Pedagogisch / Kindercoach Dewi Wagenaar

                                                                           Dit ben Ik

Ik ben Dewi Wagenaar-Missot, gelukkig getrouwd en trotse moeder van een dochter en zoon. Ik ben opgeleid om te werken in de kinderopvang als pm-er, als pedagogisch coach en kindercoach. Jarenlang heb ik als gastouder bij gezinnen thuis gewerkt, maar rond 2016 was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik ben in de kinderopvang gaan werken op een verticale groep (0-4 jaar) en heb dit met veel liefde en plezier gedaan t/m eind december 2021. In juni 2021 heb ik me opnieuw verdiept in mijn vakgebied door de opleiding tot coach te volgen.

In januari 2022 ben ik gestart als coach. Als zelfstandig pedagogisch coach ben ik flexibel inzetbaar op kinderdagverblijven (0-4 jaar) en peuterspeelzalen. Ik sta nog regelmatig als pm-er op de groepen. Hierdoor blijf ik bekend met de huidige ontwikkelingen en leer ik van mijn ervaringen bij de verschillende kinderdagverblijven. 

Ik geniet ervan als kinderen zich vertrouwd bij mij voelen en ik ze de ruimte kan geven te groeien en bloeien.Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met mij op.

Groetjes,

Dewi Wagenaar

info@pedagogisch-coach.nl

Tel: 06-23260414

 
Copyright © 2023 Pedagogisch coach/ kindercoach Dewi Wagenaar